Volledig scherm
De Japanse Tuin in Clingendael. Beeld ter illustratie. © Frank van Rossum

Martin Voerman viert ondanks zijn afstand tot de arbeidsmarkt 50-jarig jubileum in de Japanse Tuin

Martin Voerman was gisteren 50 jaar in dienst als medewerker van de Haeghe Groep. De Haeghe Groep is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geeft om onder begeleiding zinvol en productief werk te leveren. Voerman werkt ondanks zijn afstand tot de arbeidsmarkt inmiddels dus al een halve eeuw met veel plezier bij de gemeente en dat moet gevierd worden.

Voerman begon zijn carrière op 16 juni 1969 bij de Gemeentelijke Dienst Arbeidsvoorzieningen (GDA) aan de Zichtenburglaan. Later ging die GDA op in de Haeghe Groep. Zes jaar geleden maakte hij de overstap naar Clingendael, waar hij vooral in de Japanse Tuin werkt. 

Na veertig jaar dienst ontvangen medewerkers een speld met een diamant van de gemeente Den Haag. Tien jaar geleden ontving Voerman deze speld. Deze heeft hij ingeleverd en gisteren ontving hij zijn speldje met een extra diamant. Vanaf 15.00 uur werd Voerman in het zonnetje gezet in de Japanse Tuin. Wethouder Bert van Alphen speldde hem hier zijn speldje op.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag

Poll

Zou jij in de Pim Fortuynstraat willen wonen?

Zou jij in de Pim Fortuynstraat willen wonen?

  • Ja (64%)
  • Nee (25%)
  • Geen mening (11%)
7190 stemmen