Volledig scherm
CPC, City Pier City loop afgelast door het slechte weer.Er kwamen toch nog aardig wat mensen opdagen die het niet hadden gehoord.Een groep noren.(Den Haag 10-03-19) Foto:Frank Jansen © Frank Jansen

Meedoen aan de CPC? Inschrijven kan vanaf nu

Fanatiekelingen opgelet: de inschrijving voor de hardloopwedstrijd van Den Haag is vandaag geopend. De 45ste City Pier City Loop is volgend jaar op 8 maart.

Deelnemers van de CPC werden het afgelopen voorjaar nog teleurgesteld vanwege de heftige weersverwachtingen. De loop werd toen afgelast, omdat het volgens de organisatie niet verantwoord zou zijn om de 40.000 renners de weg op te sturen. 

In 2020 moet het wel weer gaan lukken. Dat wordt dan de 45ste editie. Deze mijlpaal zou eigenlijk in 2019 worden gehaald, maar is vanzelfsprekend doorgeschoven naar komend jaar. Speciaal voor het jubileum wordt er een CPC4all (red: City Pier City voor iedereen) georganiseerd. Dit is een loop voor de mensen die niet aan de al bestaande onderdelen mee kunnen doen door bijvoorbeeld een handicap of andere beperking. Deelnemers mogen bij deze loop gebruik maken van hulpmiddelen als loopfietsen en rolstoelen. Ook mag er een begeleider mee.

Inschrijven kan hier

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag