Politie is aanwezig in de Verwoldestraat.
Volledig scherm
Politie is aanwezig in de Verwoldestraat. © Jos van Leeuwen

Meerdere meldingen van steekpartijen in Den Haag

UpdateIn de nacht van zaterdag op zondag kwamen meerdere meldingen binnen van steekpartijen in Den Haag. De politie rukte uit naar de Verwoldestraat voor een incident in een woning en ook werden hulpdiensten naar de Van Zeggelenlaan, op de hoek van de Goeverneurlaan, gestuurd.  

Politieagenten zouden in de Verwoldestraat de deur van een woning hebben opengebroken, aldus Regio15. Volgens de calamiteitenwebsite is het ambulancepersoneel even in de woning geweest, maar hoefde er niemand te worden vervoerd. Inmiddels is volgens Regio15 bekend dat het bij beide incidenten ging om een ‘conflict in de relationele sfeer’ en raakten in totaal twee personen lichtgewond.

Ambulance

Op de hoek van de Goeverneurlaan vond het tweede incident plaats. Ook hier nam de politie een kijkje in een woning en stond een ambulance gereed. Er zou volgens Regio15 één persoon in de ambulance zijn onderzocht en een persoon zou zijn aangehouden. Voor het incident op de Verwoldestraat is voor zover bekend niemand aangehouden.

Beide incidenten vonden toevallig genoeg tussen 03.00 en 03.30 uur plaats. Er wordt naar beide zaken nog onderzoek gedaan.

  1. De lockdown van liedjesmaker Lien in een huis zonder stroom en met een verkouden ex-vriend
    PREMIUM

    De lockdown van liedjesma­ker Lien in een huis zonder stroom en met een verkouden ex-vriend

    Lien Cornelissen (36) is liedjesmaker, cabaretière en coach ‘stembevrijding’ in Scheveningen. Eind januari speelde ze haar eerste liedjesprogramma in een uitverkocht Muzee. Na jaren van ploeteren leek de grote doorbraak een kwestie van tijd. Nu zit ze thuis met twee katten, een haperende aardlekschakelaar en een ex-vriend die verkouden is. Het dagboekverslag van een performer in coronatijd die niet bij de pakken neerzit.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag