Het kan verkeren, blijkt maar weer uit het verhaal van mode-ontwerper Omar Munie. Eerst in zijn nieuwe tassenpaleis op het Noordeinde de koning te rijk, een paar weken later ineens bij de Belastingdienst door het slijk. Die legde beslag op het aangekochte pand Rijnstroom, omdat Munie geen premies en loonbelasting had betaald. Dat wist de gemeente ook, toch hielp het stadsbestuur van Den Haag hem met de aankoop van het gebouw naast Paleis Noordeinde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kan verkeren, blijkt maar weer uit het verhaal van mode-ontwerper Omar Munie. Eerst in zijn nieuwe tassenpaleis op het Noordeinde de koning te rijk, een paar weken later ineens bij de Belastingdienst door het slijk. Die legde beslag op het aangekochte pand Rijnstroom, omdat Munie geen premies en loonbelasting had betaald. Dat wist de gemeente ook, toch hielp het stadsbestuur van Den Haag hem met de aankoop van het gebouw naast Paleis Noordeinde. © Daniella van Bergen

Meerderheid Haagse raad fluit wethouder terug: Geen werkprojecten meer met Omar Munie

Den Haag moet geen werkprojecten meer doen bij tassenmaker Omar Munie. Dat eist vanavond een meerderheid van de gemeenteraad van wethouder Van Alphen (Integratie).

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag