Het kan verkeren, blijkt maar weer uit het verhaal van mode-ontwerper Omar Munie. Eerst in zijn nieuwe tassenpaleis op het Noordeinde de koning te rijk, een paar weken later ineens bij de Belastingdienst door het slijk. Die legde beslag op het aangekochte pand Rijnstroom, omdat Munie geen premies en loonbelasting had betaald. Dat wist de gemeente ook, toch hielp het stadsbestuur van Den Haag hem met de aankoop van het gebouw naast Paleis Noordeinde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kan verkeren, blijkt maar weer uit het verhaal van mode-ontwerper Omar Munie. Eerst in zijn nieuwe tassenpaleis op het Noordeinde de koning te rijk, een paar weken later ineens bij de Belastingdienst door het slijk. Die legde beslag op het aangekochte pand Rijnstroom, omdat Munie geen premies en loonbelasting had betaald. Dat wist de gemeente ook, toch hielp het stadsbestuur van Den Haag hem met de aankoop van het gebouw naast Paleis Noordeinde. © Daniella van Bergen

Meerderheid Haagse raad fluit wethouder terug: Geen werkprojecten meer met Omar Munie

Den Haag moet geen werkprojecten meer doen bij tassenmaker Omar Munie. Dat eist vanavond een meerderheid van de gemeenteraad van wethouder Van Alphen (Integratie).

  1. Bijbaan verzwegen, geen verslag, niet getoetst: ogen in de zak bij aankoop Noordeinde door Omar Munie
    PREMIUM

    Bijbaan verzwegen, geen verslag, niet getoetst: ogen in de zak bij aankoop Noordeinde door Omar Munie

    Op cruciale punten hebben hoofdrolspelers steken laten vallen rond de aankoop van het pand naast paleis Noordeinde door Omar Munie. Zelfs door de notaris die de omstreden verkoop van het pand Rijnstroom aan het Haagse Noordeinde door het Rijksvastgoedbedrijf begeleidde: hij verzweeg dat hij bestuurslid is van de lobbyclub van vastgoedbezitters in het Haagse centrum. Ook het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is lid van deze Eigenarenvereniging Binnenstad.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag