Volledig scherm
Bij de Hoornbach hebben ze tegenwoordig ook een drive-in © Hoornbach Den Haag

Met de auto de bouwmarkt in: Hornbach in Ypenburg heeft nu ook een drive-in

In sommige filialen in het land kon je al met je busje de bouwmarkt inrijden, maar bij Hornbach in Den Haag kon het al die tijd niet vanwege een gebrek aan ruimte. Maar nu er een plek is vrijgekomen naast de bouwmarkt in Ypenburg, zag het bedrijf zijn kans schoon. En dus werd gisteren de vijfde drive-in van Hornbach in Nederland geopend.

Directeur Evert de Goede van Hornbach Nederland is erg in zijn nopjes met de nieuwe drive-in. Trots rijdt hij, samen met zijn Haagse vestigingsmanager Emile Gies, rond in de loods langs de A13. Die ligt pal naast het bestaande gebouw van Hornbach.

In het pand, dat 3000 vierkante meter groot is, liggen onder meer grote hoeveelheden gipsplaten, zand, grind, betonmortel en cement. Bouwers laden de spullen ter plekke in een busje in en rekenen vervolgens bij de kassa af. Het pad is zo groot dat andere auto’s kunnen passeren.

Quote

Hier in Den Haag komen veel professio­nals met busjes ’s morgens langs om hun spullen te halen

De Goede

Volgens De Goede is er veel behoefte aan deze voorziening onder zijn klanten. ,,Hier in Den Haag komen veel professionals met busjes ’s morgens langs om hun spullen te halen.’’ Vooral voor die groep is zo’n drive-in ideaal. Het is niet alleen sneller, maar ook een stuk gemakkelijker. ,,Uit ervaring weten we dat het heel erg gewaardeerd wordt, met name door de professionele klant.’’

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag