Kruisverband, staand- of lopendverband, kettingverband, klezoorverband, halfsteensverband, Vlaams-, Hollands- of Engelsverband, koppenverband of wildverband. Als je met een metselaar gesproken hebt, is geen gevel of tuinmuurtje meer hetzelfde. Sonny Kastelein werkt met Duncan van den Akker, Mathijs van der Scheur en Koos van den Spiegel aan de gevel van een Westlandse villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Kruisverband, staand- of lopendverband, kettingverband, klezoorverband, halfsteensverband, Vlaams-, Hollands- of Engelsverband, koppenverband of wildverband. Als je met een metselaar gesproken hebt, is geen gevel of tuinmuurtje meer hetzelfde. Sonny Kastelein werkt met Duncan van den Akker, Mathijs van der Scheur en Koos van den Spiegel aan de gevel van een Westlandse villa. © Fred Leeflang

Metselaar Sonny Kastelein (37): De verborgen schoonheid van ezelsrug en hanenkam

VAK APART ,,Een metselaar moet altijd z’n kop er bij houden. Je kijkt de hele tijd naar je werk. Ook als je even wegloopt om mortel te halen of een steen te kappen. Je maakt van de mogelijkheid gebruik om van een afstand te zien of het werk er goed uitziet”, zegt metselaar Sonny Kastelein (37). Deze week gingen we bij hem langs voor de rubriek Vak Apart.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Samenvatting | FC Groningen - ADO Den Haag
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Bekijk hier hoe ADO kansloos over de knie gaat bij FC Groningen

  26 januari
 2. Twee personen aangehouden in Rijswijk na vondst van gevaarlijke stoffen in geparkeerde auto
  Play

  Twee personen aangehou­den in Rijswijk na vondst van gevaarlij­ke stoffen in geparkeer­de auto

Den Haag