Archiefbeeld ter illustratie: De familie van Mitch Henriquez verlaat samen met advocaat Richard Korver de rechtbank uit onvrede over het verloop van de rechtszaak tegen de twee agenten die verantwoordelijk worden gehouden voor de fatale arrestatie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie: De familie van Mitch Henriquez verlaat samen met advocaat Richard Korver de rechtbank uit onvrede over het verloop van de rechtszaak tegen de twee agenten die verantwoordelijk worden gehouden voor de fatale arrestatie. © ANP

Moeder Mitch Henriquez doet moreel appel op korpschef: ‘Agenten ontslaan in geval van veroordeling’

BriefMaria, de moeder van Mitch Henriquez, heeft met een open brief vandaag een moreel appel gedaan op korpschef Erik Akerboom om in geval van een veroordeling de betrokken agenten daadwerkelijk te ontslaan.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Politie treft gewonde bewoner aan na melding woningoverval
  Play

  Politie treft gewonde bewoner aan na melding woningover­val

 2. Patrick en Sil krijgen een eigen plekje in de Zonneberg
  Play

  Patrick en Sil krijgen een eigen plekje in de Zonneberg

Den Haag