Een dieetboek gemaakt van en over aardappelen ter waarde van 11.000 euro is aangeboden aan conservator Rickey Tax (l) van het Huis van het Boek door auteur  Wouter Cornet.
Volledig scherm
Een dieetboek gemaakt van en over aardappelen ter waarde van 11.000 euro is aangeboden aan conservator Rickey Tax (l) van het Huis van het Boek door auteur Wouter Cornet. © Frank Jansen

Museum krijgt bijzonder dieetboek gedrukt van zoete aardappel. De waarde? 11.000 euro

Het Huis van het Boek - voorheen museum Meermanno - is een bijzondere aanwinst rijker. Van schrijver Wouter Cornet kreeg het een exclusieve uitgave van diens bestseller Dieet smakelijk. Het boek is gedrukt op papier van zoete aardappel, een van de groenten in het dieet waarmee Cornet in een jaar tijd ruim 30 kilo afviel.

  1. Zeven handhavers ernstig mishandeld bij aanhouding in Zoetermeer: ‘Ze moesten de noodknop gebruiken’
    Update

    Zeven handhavers ernstig mishandeld bij aanhouding in Zoetermeer: ‘Ze moesten de noodknop gebruiken’

    Zeven handhavers zijn vrijdagnacht ernstig gewond geraakt bij een aanhouding in Zoetermeer. Ze zouden na een korte achtervolging door zo’n vijftien mensen zijn belaagd en mishandeld. De gemeente Zoetermeer heeft het over ‘ernstig geweld’ tegen de handhavers, die onder meer een gebroken arm, hoofdletsel, bulten en blauwe plekken opliepen. Vier personen zijn aangehouden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag