Volledig scherm
Rock Palace aan het Noordeinde. © Indebuurt Den Haag

Muziekwinkel Rock Palace keert terug in Den Haag

Drie maanden terug sloot Rock Palace aan de Torenstraat definitief de deuren. Een gemis voor Den Haag, want de winkel was geliefd bij veel muzikale Hagenaars. Maar er is goed nieuws: aan het Noordeinde opent binnenkort een mini-Rock Palace. Dat meldt mediapartner Indebuurt Den Haag. 

De Torenstraat is ingeruild voor het chique Noordeinde. Als alles meezit zal daar eind deze maand de Rock Palace Pop-up City Store openen. De winkel is een stuk kleiner dan de bekende zaak aan de Torenstraat, maar er is genoeg ruimte voor heel wat snaarinstrumenten en kleinere muziekinstrumenten. Ook kan je in de winkel grotere instrumenten bestellen.

Grote winkel

Het blijft niet bij deze pop-up store. Er komt, waarschijnlijk, begin volgend jaar ergens anders in Den Haag een grote Rock Palace-winkel waar je ook terechtkunt voor onder andere drumstellen.

Di-rect is begonnen in Rock Palace en ook andere Haagse muzikale helden zoals Anouk, César Zuiderwijk en de Kraaien waren klant van de muziekwinkel in het Haagse centrum. Ze kochten er niet alleen hun instrumenten maar kwamen er ook samen. Tim Akkerman werkte er zelfs.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag