Decathlon wil graag een vestiging op het Forepark in Den Haag, met sportparken voor clinics net zoals in Breda (foto’s). Al jaren is er gesteggel tussen gemeente (voor) en provincie (tegen), die vindt dat retail in de stad hoort en niet in de randen.
Volledig scherm
Decathlon wil graag een vestiging op het Forepark in Den Haag, met sportparken voor clinics net zoals in Breda (foto’s). Al jaren is er gesteggel tussen gemeente (voor) en provincie (tegen), die vindt dat retail in de stad hoort en niet in de randen. © free

Na zeven jaar gesteggel komt er toch een Decathlon-filiaal in Forepark: bestemmingsplan goedgekeurd

Na zeven jaar gesteggel lijkt het zover: Decathlon mag toch een filiaal openen in het Forepark. De Raad van State heeft het bestemmingsplan Forepark-Rhône van de gemeente Den Haag alsnog goedgekeurd, inclusief een vestiging van de sportwinkel op het bedrijventerrein.

 1. Streaker bij Duindorp SV en speler maakt rentree na leukemie: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Streaker bij Duindorp SV en speler maakt rentree na leukemie: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  In de slotronde van de reguliere competities was er in het pinksterweekend genoeg te beleven. Zo was er een streaker bij Duindorp-Lyra, sleepte RKAVV er een nacompetitieplek uit, houdt Wippolder kans op het schrijven van historie, werd SC Monster-spits Jordi van Maanen topscorer dankzij tien (!) doelpunten en maakte Pim Hoornweg na een stamceltransplantatie zijn rentree. Wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
  Den Haag
 2. Straffeloos A12 bezetten leidt tot frustratie bij politie: 'Dan zijn we dus niet meer nodig’
  1587 arrestaties
  161

  Straffe­loos A12 bezetten leidt tot frustratie bij politie: 'Dan zijn we dus niet meer nodig’

  Binnen de politie is grote frustratie ontstaan over het feit dat het blokkeren van de A12 in Den Haag zonder strafrechtelijke consequenties blijft. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om de bijna 1600 aangehouden klimaatactivisten niet te vervolgen vanwege het ‘vreedzame karakter’ van de de demonstratie. ,,Dan hoeven we de volgende keer niet op te komen draven”, klinkt het cynisch uit de mond van een politieagent.
  Den Haag