De gedupeerde Rob Plug (77) van het bedrijf BubbleDeck met op de achtergrond de torens van ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie waarover werd beweerd dat de vloeren onveilig zouden zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De gedupeerde Rob Plug (77) van het bedrijf BubbleDeck met op de achtergrond de torens van ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie waarover werd beweerd dat de vloeren onveilig zouden zijn. © Frank Jansen

Nachtmerrie voor bouwer van ministeries aan de Turfmarkt

Twee ministeries aan de Turfmarkt werden ontruimd. Volgens onderzoekers zouden de vloeren het kunnen gaan begeven. Dat bleek een misrekening en een drama voor een Zoetermeerse ondernemer. 

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag