Volledig scherm
De knuffelregen uit 2016. © ANP

Nieuwe knuffelregen op komst bij wedstrijd ADO tegen Feyenoord

Op 15 september gaat er weer een heuse knuffelregen plaatsvinden tijdens de wedstrijd van ADO Den Haag tegen Feyenoord. Zo heeft de lokale partij Rijswijks Belang met een oproep al gezorgd voor de inzameling van honderden knuffels. 

De oproep om de stoffen dieren in te zamelen, werd gisteren op de Facebookpagina van de partij geplaatst. Vanavond lieten ze in een nieuw bericht weten inmiddels al zoveel reacties te hebben gekregen, dat het niet meer mogelijk is om zelf de knuffels op te halen. ‘Gelukkig heeft zich een aantal bedrijven en stichtingen gemeld die bereid zijn om uw knuffels in ontvangst te nemen.’

Op 11 september 2016 gooiden ADO-fans honderden knuffels naar het vak onder hen, waar zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis zaten. De indrukwekkende beelden van de actie die later de ‘knuffelregen’ werd genoemd, gingen de hele wereld over. 

Ook bij de komende wedstrijd zitten er weer zieke kinderen uit het ziekenhuis onder het uitvak. Wie nog knuffels over heeft kan die bij meerdere verzamelpunten inleveren. 

Volledig scherm
De knuffelregen uit 2016. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag