Bezoekers tijdens de voorstelling van cabaretier Guido Weijers. Het event valt onder een reeks van proefevenementen waarbij Fieldlab onderzoekt hoe grote evenementen veilig kunnen plaatsvinden in coronatijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers tijdens de voorstelling van cabaretier Guido Weijers. Het event valt onder een reeks van proefevenementen waarbij Fieldlab onderzoekt hoe grote evenementen veilig kunnen plaatsvinden in coronatijd. © ANP

Nog één keer voluit voor een volle bak: Residentie Orkest neemt afscheid van het Zuiderstrandtheater

Op de valreep van een verloren seizoen mag het Residentie Orkest één keer voluit voor een volle bak spelen. Het orkest en het Zuiderstrandtheater doen vrijdag mee aan een Fieldlab-experiment. In de zaal is plaats voor 800 bezoekers. 

 1. Corona of niet, Jan Zoet gaat er van uit dat Amare volgend jaar opent: ‘Moet het huis van alle Hagenaars worden’
  PREMIUM
  Interview

  Corona of niet, Jan Zoet gaat er van uit dat Amare volgend jaar opent: ‘Moet het huis van alle Hagenaars worden’

  Corona of niet, directeur van het Zuiderstrandtheater Jan Zoet gaat er nog altijd van uit dat vrijdag 3 september 2021 de datum is dat het nieuwe Huis voor de Podiumkunsten Amare zijn deuren opent. ,,We beginnen bescheiden om de eventuele kinderziektes het hoofd te bieden, maar in november komt er een groots open-huisfestival voor en door alle Hagenaars”, zegt hij.
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag