In het voormalige ministerie van Sociale Zaken in Bezuidenhout wonen sinds 2017 statushouders en andere jongeren. Voor de komende anderhalf jaar kunnen er veertig nieuwe statushouders gehuisvest worden, stelt Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
In het voormalige ministerie van Sociale Zaken in Bezuidenhout wonen sinds 2017 statushouders en andere jongeren. Voor de komende anderhalf jaar kunnen er veertig nieuwe statushouders gehuisvest worden, stelt Den Haag. © Angelo Blankespoor

Nog eens 250 extra woningen voor Haagse daklozen en statushouders: hier komen ze

Den Haag gaat nog eens een kleine 250 daklozen, vluchtelingen met een verblijfsvergunning en mensen uit zorginstellingen met spoed aan een woning helpen. Dat gebeurt onder meer in het voormalige juliana Kinderziekenhuis aan de Sportlaan en aan het Leeghwaterplein in Laak.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.