Het asielzoekerscentrum aan de Lange Kleiweg in Rijswijk waarover de verantwoordelijke wethouder een verzoek tot openblijven van het COA heeft gekregen, maar dat niet deelde met de gemeenteraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het asielzoekerscentrum aan de Lange Kleiweg in Rijswijk waarover de verantwoordelijke wethouder een verzoek tot openblijven van het COA heeft gekregen, maar dat niet deelde met de gemeenteraad. © Frank Jansen

Nog geen besluit over openblijven azc Rijswijk: volgende week volgt een extra raadsvergadering

Het wel of niet openhouden van het asielzoekerscentrum in Rijswijk wordt volgende week in een extra raadsvergadering opnieuw besproken. Aanleiding is een officieel verzoek van het COA om het azc open te houden dat nog niet was gedeeld met de raadsleden. Daarop wilde een meerderheid uitstel van het gevoelige onderwerp.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag