Volledig scherm
In totaal zijn nu vier verdachten aangehouden voor de gewapende overval op de pakketbezorger. © ANP XTRA

Nog twee Haagse tieners en man (20) aangehouden voor gewapende overval op pakketbezorger

De recherche heeft gisterochtend drie verdachten aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een pakketbezorger in de Tesselschadelaan. Het gaat om Hagenaars van 15, 18 en 20 jaar. In totaal zijn nu vier verdachten aangehouden voor de roofoverval. 

De pakketbezorger was op 11 januari bezig met het afleveren van pakketjes, toen hij bij zijn bestelauto werd bedreigd door meerdere mannen met messen en een vuurwapen. Daarna pakten de drie de pakketten uit de wagen en maakten ze zich uit de voeten. 

De recherche kwam de jongens op het spoor na een buurtonderzoek. De informatie die de politie daaruit kreeg, leidde vorige week tot de aanhouding van een 17-jarige jongen, die nog steeds vast zit. 

Na zijn aanhouding deed de politie doorzoekingen bij de andere drie verdachten. In hun woningen vonden agenten digitale opslagapparatuur waar nu nog onderzoek naar wordt gedaan. De drie die gisteren zijn opgepakt zitten nog vast voor verder verhoor en worden morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag