Vrijwilligers van de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade bewaken het strand vanuit de auto. Rowena (L) en Britney zijn met hun moeder Katinka uit Arnhem gekomen om van de zee en het strand te genieten.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade bewaken het strand vanuit de auto. Rowena (L) en Britney zijn met hun moeder Katinka uit Arnhem gekomen om van de zee en het strand te genieten. © Frank Jansen

Nooit meer zoals vorig jaar: Extra lifeguards op het strand om drenkelingen te voorkomen

Met meer vlaggen en meer lifeguards moet het dit jaar veiliger zijn op het strand. Want zo veel reddingen en overleden drenkelingen: dat nooit meer. Op de eerste mooie dag van het seizoen konden de lifeguards voornamelijk toekijken.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag