Atleet Dennis Van Der Stroom, Prins Harry en gastheer Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif fietsen door het park tijdens de presentatie van de Invictus Games The Hague 2020.
Volledig scherm
Atleet Dennis Van Der Stroom, Prins Harry en gastheer Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif fietsen door het park tijdens de presentatie van de Invictus Games The Hague 2020. © ANP

Nu al afzeggingen voor Invictus Games 2021 in Den Haag

Het is pas volgend jaar, maar de organisatie van de Invictus Games The Hague 2020 kreeg deze week al van drie landen te horen dat hun teams in het voorjaar van 2021 niet naar Den Haag mogen afreizen om deel te nemen aan het sportevent. 

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Derde nacht op rij brandstichtingen in Haagse Bloemenbuurt
  Play

  Derde nacht op rij brandstich­tin­gen in Haagse Bloemen­buurt

 2. Di-rect sluit vanuit Madurodam Bevrijdingsfestival af
  Play

  Di-rect sluit vanuit Madurodam Bevrij­dings­fes­ti­val af

Den Haag