Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie.

NVWA waarschuwt: Productinformatie loempiavellen Amazing Oriental niet compleet

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt kopers van loempiavellen van Tee Yih Jia bij vestigingen van Amazing Oriental. Op de verpakkingen staan niet alle ingrediënten.

In het product zitten melkbestanddelen, maar deze informatie ontbreekt bij de vermelding van ingrediënten.

De vellen hebben de naam Spring Roll Pastry. Kopers van de pakken kunnen deze terugbrengen naar een van de filialen. In Den Haag is er een te vinden aan de Gedempte Gracht, de Grote Marktstraat en in Ypenburg aan de Laan van Haamstede.

 1. Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bedden’
  PREMIUM

  Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bed­den’

  Met een even onverwacht als opvallend statement mengt waarnemend burgemeester Remkes van Den Haag zich in de discussie over de sluiting van het Bronovoziekenhuis. Nu alleen al een kleine 200 mensen met het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen, afkomstig uit de hofstad en omliggende gemeenten, vindt Remkes het géén goed idee om de intensive care van het ziekenhuis in Benoordenhout te heropenen.
 2. Vakantieparken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een appartement driehoog’
  PREMIUM

  Vakantie­par­ken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een apparte­ment driehoog’

  Terwijl elders in het land vakantieparken en campings op slot zijn gegaan, kun je in Den Haag en omliggende gemeenten nog gewoon een vakantiehuisje boeken. Restaurants, zwembaden en andere voorzieningen op de parken zijn wel gesloten, maar chaletjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Er zijn minder gasten vanwege het coronavirus, maar de parken zijn niet leeg. ,,De gasten komen vooral voor de rust.’’ Hoe verantwoord is dat?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag