Gerard Milo.
Volledig scherm
Gerard Milo. © Archieffoto AD/HC

Omroep West: Niets mis met 13 mille bonus voor directeur

De Raad van Commissarissen van Omroep West zegt dat er niets mis is met een bonus van ruim 13.000 euro die directeur Gerard Milo vorig jaar ontving van zijn werkgever. De omroep zegt dat in een reactie op een artikel in de Volkskrant, waarin geschreven staat dat de bonus tegen de geldende regels zou zijn uitgekeerd.

 1. Dit elektrische crematorium is geschikt voor XXL-kisten: ‘We houden rekening met overgewicht’
  PREMIUM

  Dit elektri­sche crematori­um is geschikt voor XXL-kis­ten: ‘We houden rekening met overge­wicht’

  Omdat inmiddels de helft van de volwassen Nederlanders overgewicht heeft, wordt een passende uitvaart steeds lastiger. Daarom komt op de katholieke begraafplaats St. Barbara in Den Haag een extra grote oven, die ook nog elektrisch is. ,,We houden rekening met toegenomen overgewicht van mensen, de populariteit van grote Amerikaanse kisten én mensen die kiezen voor milieuvriendelijk.”
 2. Met vier kogels, waarvan één in het hoofd, werd Britse ambassadeur Sykes dodelijk geraakt op 22 maart 1979
  PREMIUM
  Plaats Delict

  Met vier kogels, waarvan één in het hoofd, werd Britse ambassa­deur Sykes dodelijk geraakt op 22 maart 1979

  Op het Westeinde klinken 22 maart 1979 ’s ochtends rond negen uur maar liefst acht schoten en het geluid van een wegscheurende vluchtauto. Voor de ambtswoning Het Spaansche Hof zijn de Britse ambassadeur Richard Sykes en huisbediende Karl Straub neergeschoten. De diplomaat wilde net in zijn Rolls-Royce Silver Shadow stappen. Voor de rubriek Plaats Delict beschrijft Hans Hemmes elke week een plek met een bloederig verleden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag