Omwonenden worden gek van padelbaan: 'Dat galmende geluid van die bal tegen het racket is verschrikkelijk’

videoGetok en gegalm van de bal tegen het kunststof racket van de sport padel drijft omwonenden tot wanhoop. Ze noemen het de keerzijde van de razend populaire sport in woonwijken. ,,Iedereen is alleen maar enthousiast over de sport, maar vergeet de omwonenden.”  

9 reacties

 • J.B. van den Bosch

  4 weken geleden
  Goede website, is er niet voor niets: https://www.meldoverlastpadelbanen.nl
 • cindy Vd Zijden

  1 maand geleden
  Dat sportcomplex is er al jaren, deze banen zijn nieuw. Maar voorheen werd er ook altijd al fanatiek en veel getennist http://daar.De mensen daar in de buurt zeuren over alles, de sportende kinderen maken te veel lawaai, de lichten zijn te fel,een evenement te veel geluiden en te druk, parkeeroverlast, last van de hardloopgroepjes,van de loopvereniging daarcen ga zo maar door. We wonen nou eenmaal in de randstad en die is vol en druk. Misschien een beetje meer accepteren van http://elkaar.Er is overal herrie
 • Groenewold

  1 maand geleden
  Wel eens gedacht aan een geluid muur dat werkt op een snelweg ook er zijn mogelijkheden genoeg een muur van klimop dempt geluid Geluid dempen met dus geluid dempende wanden afgestemd op deze frequentie of probeer antigeluid dan hoort men niets meer een klimop wand kan ook wat licht dempen en staat ook mooi denk een door er zijn maar twee probleempjes het geluid kan ook om hoog weer kaatsen in plaats van de breedte dit moet simpel op te lossen zij en niet elkaar in de haren vliegen probeer het
 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Schandalig, dat geen rekening wordt gehouden met bewoners! Zij kiezen bewust een huis in een rustige buurt en dan dit... zet zoiets ergens waar het geen overlast veroorzaakt.. daar wordt je gek van. Erg egoïstisch van de sporters. Ik woon niet in deze stad, maar heb volledig begrip!
 • Ferry Rudolph

  1 maand geleden
  Het geluid van mensen die tennissen kan al als heel irritant worden aangemerkt. Let wel dat 1 op de 5 mensen HSP heeft en dus helemaal niet tegen geluid kan. Daarnaast kies je er niet voor om zo'n baan naast de deur te krijgen. Daar mag best wat meer rekening mee gehouden worden.
 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag