Volledig scherm
De politie is op zoek naar getuigen en slachtoffers. © Politie Scheveningen

Onbekenden leggen zelfgemaakte kraaienpoten op de weg in Duindorp, auto rijdt eroverheen

Nog onbekenden hebben zelf zogeheten kraaienpoten gemaakt en op de weg neergelegd in Duindorp. In ieder geval één auto is hier overheen gereden en kreeg een lekke band.

Dat laat politie Scheveningen weten via Twitter. Automobilisten die ook schade hebben opgelopen, worden verzocht contact op te nemen. Ook is de politie op zoek naar getuigen en informatie over de daders. 

Gevaarlijk

De politie wijst erop dat de kraaienpoten ook gevaarlijk zijn voor huisdieren en personen en ervoor kunnen zorgen dat hulpdiensten hierdoor misschien niet op tijd kunnen aankomen bij een noodsituatie, zoals een reanimatie of brand.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Ricky van den Bergh moet weg bij Wateringse Veld Kranenburg vanwege gebrek aan discipline

    Ricky van den Bergh moet weg bij Wateringse Veld Kranenburg vanwege gebrek aan discipline

    Ricky van den Bergh stopt na dit seizoen bij Wateringse Veld Kranenburg. De oud-prof is sinds vorig seizoen als hoofdtrainer actief bij de Haagse zaterdag tweedeklasser. ,,Er spelen diverse zaken. Zo heb ik moeite met het gebrek aan discipline binnen de spelersgroep. Natuurlijk weet ik dat dit een vriendengroep is, maar ik vind wel dat iedereen zich aan de afspraken dient te houden", stelt Van den Bergh.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag