Her Haagse bedrijventerrein de Binckhorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Her Haagse bedrijventerrein de Binckhorst. © hc

Ondernemers boos: ‘Gebruik bedrijventerrein niet als afvoerputje voor problemen in de stad’

Ondernemers zijn het zat dat hun bedrijfsterreinen telkens worden gebruikt als oplossing voor allerlei maatschappelijke problemen in de stad. Van verslavingszorg en asielzoekers tot daklozen en mensen met een rugzakje: als het om lastig te plaatsen groepen gaat, wordt er nu vaak te snel gekeken naar bedrijfsterreinen. In Den Haag komen daar nu ook overlastgevende coffeeshops bij. ,,Doe het nou niet!’’

 1. Sem Steijn flikt het gelijk bij FC Twente: ‘Mooi als je met Van de Beek wordt vergeleken’
  PREMIUM

  Sem Steijn flikt het gelijk bij FC Twente: ‘Mooi als je met Van de Beek wordt vergeleken’

  Toen Sem Steijn (20) deze zomer ADO Den Haag voor FC Twente inruilde had hij nooit durven dromen dat hij in de eerste speelronde van de eredivisie direct de matchwinnaar bij zijn nieuwe club zou zijn. Sinds zijn eerste doelpunt in de eredivisie in 2019 namens VVV Venlo heeft Steijn als mens en voetballer grote stappen gemaakt. ,,Dat ik nu met Klaassen en Van de Beek word vergeleken, is hartstikke mooi.”
 2. Werkgevers transportsector halen alles uit de kast voor chauffeurs: opleiding bijna gratis én baangarantie
  PREMIUM

  Werkgevers transport­sec­tor halen alles uit de kast voor chauffeurs: opleiding bijna gratis én baangaran­tie

  De samenleving heeft ze hard nodig, maar vrachtwagenchauffeurs zijn steeds lastiger te vinden. De sector transport en logistiek kampt met een enorm tekort aan personeel. Voor werkgevers is het lastig om vacatures direct te vervullen, blijkt uit de meest recente cijfers van Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De komende jaren zijn er 10.000 chauffeurs nodig, per jaar.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag