Volledig scherm
PREMIUM
Het (werk)plezier spat er vanaf bij het personeel van De Kade. © Frank jansen

Ontstaan restaurant De Kade lijkt op een aflevering van Ik Vertrek

Gouden pollepelDe Kade. Ze gooiden het roer om, kozen voor avontuur en hebben nu een restaurant. In ongedwongen sfeer, gewoon fijn eten in een warm bad aan de kade. Missie geslaagd.

Aan de kade

Beoordeling

Voorgerecht 7,5 
Hoofdgerecht 8,5
Nagerecht 8,0
 Bediening 8,5
 Sfeer 8,5
 Prijs-kwaliteit (telt dubbel) 7,5

Eindscore
8,0

We stappen in een mini-aflevering van het tv-programma Ik Vertrek. Niet met een bouwsel in een ver oord als decor. We gaan van Scheveningen naar Den Haag. Bij De Kade boek je geen kamer bij een compleet afgemat ik-vertrek-echtpaar-wat valt-dat-toch-tegen-avontuur, nee je eet hier in een kleine ruimte gezellig met elkaar.

Eigenaar Juan Trentadue komt uit Argentinië, hing zijn jas aan de kapstok bij het Internationaal Strafhof in Scheveningen en koos voor de horeca samen met vriendin Sanne Havinga. Zij met horeca-ervaring, hij niet. In de keuken verschillende koks. Het resultaat is een bak vol ijver en werkzin aan de Dunne Bierkade, waar we met een reservering op vrijdagavond aanschuiven. Het is laveren in het kleine restaurant, waar we een stadse smeltkroes van gasten ervaren. Jong, oud, baby; ze zijn er allemaal. Het heeft een beetje het sfeertje van een foodfestival.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag