Volledig scherm
Ans van der Meer (85) uit Den Haag werd dood gevonden in haar woning. Een dader is nog niet gevonden. © gratis

Ook sieraden gestolen uit woning vermoorde Ans (85)

De moordenaars van Ans van der Meer (85) hebben niet alleen haar bankpas en pincode meegenomen, maar ook een aantal sieraden buitgemaakt. Dat bleek vanavond tijdens een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht.

Volledig scherm
Uit de woning van Ans van der Meer (85) zijn onder meer een bijzondere ring, manchetknopen en munten verdwenen. © Politie

De bejaarde dame werd op 30 juni dood aangetroffen in haar flat aan de Louis Davidsstraat. Ze bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. Naar nu blijkt zijn uit haar woning onder meer een bijzondere ring, manchetknopen en munten weggenomen.

De politie is nu, twee maanden na haar dood, nog steeds op zoek naar de daders. In het tv-programma werden opnieuw beelden getoond van een man die met succes geld opneemt met de bankpas bij drie geldautomaten in de Haagse regio. Op donderdagavond 29 juni, dus nog voor ze werd gevonden, pint hij in Wateringen, een dag later in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. De politie zet speciaal op zoek te zijn naar drie fietsers die op de bewuste avond langs de automaat reden.

Nieuw zijn de beelden van een man met een motorhelm die op 1 juli geld opneemt op de Koningin Julianaweg in Voorburg. Het is onduidelijk of dit dezelfde man is die in de dagen ervoor met de bankpas heeft gepind.

Volledig scherm
Een man met een motorhelm neemt op 1 juli 2017 geld op met de bankpas van de vermoorde Ans van der Meer op de Koningin Julianaweg in Voorburg. © Politie

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag