Volledig scherm
Biefstuk bij Loetje

Op deze plek in Den Haag gaat biefstukrestaurant Loetje een vestiging openen

Biefstukliefhebbers kunnen hun hart ophalen, de locatie van de Haagse variant van Loetje is namelijk bekend. Het restaurant, dat bekendstaat om de malse ossenhaas biefstukken, gaat zich vestigen in de Haagse Bluf. 

Het restaurant liet in januari al via Facebook weten zich dit jaar in Den Haag te zullen gaan vestigen, maar de locatie bleef lange tijd geheim. Vandaag laat de keten weten dat het restaurant naar de Haagse Bluf komt. Wanneer het restaurant precies opengaat, is nog niet duidelijk. In januari werd er gemikt op halverwege 2019, dus dat is zeer binnenkort. Maar voordat de nieuwe zaak de deuren opent moet er eerst passend personeel worden gevonden. ‘Voor ons nieuw te openen restaurant in Den Haag zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers, bediening, een assistent filiaalmanager, een kok, een supervisor bediening en een sous-chef', schrijft het restaurant. 

Biljartcafé

Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. ‘Maar toen maakte Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaas biefstuk op de kaart te zetten’, schrijft het restaurant . ‘Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.’ Inmiddels is Loetje immens populair geworden en heeft Klinkhamer de afgelopen jaren meerdere restaurants en zelfs twee hotels geopend.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag

Poll

Moet Prinsjesdag tijdens verbouwing van Binnenhof in Den Haag gevierd worden?

Moet Prinsjesdag tijdens verbouwing van Binnenhof in Den Haag gevierd worden?

  • Ja (60%)
  • Nee (30%)
  • Geen mening (10%)
1329 stemmen