Saskia Bruines en Tjeerd Vrij gaan met Mozart op de foto en geven hiermee het startsein voor de nieuwe Augmented Reality-route in het Museumkwartier in Den Haag.
Volledig scherm
Saskia Bruines en Tjeerd Vrij gaan met Mozart op de foto en geven hiermee het startsein voor de nieuwe Augmented Reality-route in het Museumkwartier in Den Haag. © The Hague Marketing Bureau

Op verkenning door Den Haag: vanaf vandaag kun je met augmented reality de stad tot leven brengen

In Den Haag kun je binnenkort op ontdekkingstocht door de binnenstad met behulp van augmented reality. Na het scannen van een QR-code kun je bij elf locaties in de stad een eigen verhaal tot leven brengen met je smartphone.

  1. Surprisestress? Met deze tips ben je binnen no-time klaar
    PREMIUM
    Met video

    Surprise­stress? Met deze tips ben je binnen no-time klaar

    Knoeien met liters behanglijm voor een papier-machécreatie, uren knip- en plakwerk zonder fraai resultaat of klungelen met een bouwwerk dat nog voordat het is uitgepakt uit elkaar valt. En dan staat er nog geen letter op papier voor het bijbehorende sinterklaasgedicht. Surprises maken gaat té vaak gepaard met onnodige stress en frustraties, vindt ‘surpriseprofessor’ Rolf Hut. ,,Met simpele dingen die je in huis hebt, kom je al een heel eind.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag