De man wordt getaserd op de Grote Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
De man wordt getaserd op de Grote Markt. © Dumpert

Ophef over man die vijf keer wordt getaserd terwijl hij handen omhoog heeft: ‘Het is een soort Terminator’

UpdateDe aanhouding van een man op de Grote Markt in Den Haag, die op het eerste gezicht geen groot gevaar lijkt, heeft op sociale media tot verontwaardiging geleid. De man wordt meerdere keren getaserd omdat hij niet op zijn knieën wil gaan zitten. Maar het lijkt erop alsof hij niet verstaat wat de agenten hem vragen.

70 reacties

 • Freek Kraak

  1 jaar geleden
  Het spijt me, maar als hij verder geen verzet bood, zit de politie fout. Punt!
 • E Bakker

  1 jaar geleden
  Dit heet framen. We weten de context niet. Wat er allemaal aan vooraf ging. Zo te zien wel weer één van onze kansenpareltjes.
 • Nico Adk

  1 jaar geleden
  Henk van Dijk Familie kwaaltje 🤔
 • M. Teevens

  1 jaar geleden
  Hele filmpje is mij niet bekend maar er zal ongewjf;ed meer aan de hand zijn anders werkt de politie niet zo. Zeker niet in deze tijd wanneer iedereen zijn mibiletje in de aanslag heeft om te filmen. Maar ik zeg altijd "niet luisteren/doen wat je gezegd wordt, dan aanpakken" (uiteraard wel in proportie). Hier in Nederland zijn ze nog te aardig, Kijk in andere landen, Spanje bijv. daar laten ze wel zien wie dan de baas is. Hier ook aanpakken die gasten.
 • L. Koenraad

  1 jaar geleden
  Nu ben ik geen crimineel en kom behalve bij standaard verkeerscontroles nooit met de politie in aanraking, maar ze zouden mij niet moeten bevelen op mijn knieën te gaan want dat KAN ik namelijk niet meer hoe graag ik het ook (bv in het huishouden) zou willen. Gaan ze dan ook taseren of slaan of met een beanbag schieten??