Restaurant Baardman, vernoemd naar een vogel en waar ze ook nog  'four paw friendly' zijn. V.l.n.r. Charlie, eigenaar Bart Luiten en chef Alexandru Buza.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Baardman, vernoemd naar een vogel en waar ze ook nog 'four paw friendly' zijn. V.l.n.r. Charlie, eigenaar Bart Luiten en chef Alexandru Buza. © Frank Jansen

Origineel, stoer en ook verfijnd eten: ‘Nog geen slok wijn op en we zien ze al vliegen bij Baardman’

De Gouden PollepelDeze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Baardman. Nog geen slok wijn op en we zien ze al vliegen. Een mooi, open restaurant met een originele kijk op gerechten en heerlijk krokant orgaanvlees op de kaart. Pak ook de gnuddi!

  1. Afschuw om ‘laffe toetsenbordridders’ na condoleancebericht Rutte: ‘Reacties zijn om te huilen’

    Afschuw om ‘laffe toetsenbor­drid­ders’ na condolean­ce­be­richt Rutte: ‘Reacties zijn om te huilen’

    Zelfs als Mark Rutte stilstaat bij de dood van ijscoman Moes is dat aanleiding voor een stortvloed aan beledigingen op social media. Zaterdag werd bekend dat de bekende ijsverkoper van het Binnenhof is overleden. Rutte eerde zijn ‘mede Binnenhof-bewoner’ op Twitter als iemand die ‘jarenlang een glimlach op het gezicht toverde van dagjesmensen, politici en journalisten’.
    Den Haag