De overvaller sloeg de man op het hoofd bij zijn woning aan de Laurierstraat. Of hij dat met een voorwerp deed, is niet bekend.
Volledig scherm
De overvaller sloeg de man op het hoofd bij zijn woning aan de Laurierstraat. Of hij dat met een voorwerp deed, is niet bekend. © Jos van Leeuwen

Overvaller slaat bewoner tegen het hoofd en neemt de benen

UpdateEen overvaller heeft de bewoner van een woning in de Laurierstraat gisteravond toegetakeld. De overvaller sloeg zijn slachtoffer, bij diens portiekwoning op de tweede etage van het pand, tegen het hoofd en nam vervolgens de benen. De politie heeft de verdachte, een 21-jarige man uit Ter Aar vanochtend  aangehouden.

De politie wist de man op te sporen, omdat het slachtoffer hem persoonlijk kent. Het is vooralsnog onduidelijk waarmee de dader de bewoner, een 22-jarige man, op het hoofd sloeg. Volgens de politie heeft de 21-jarige Ter Aarse een aantal rake klappen uitgedeeld. 

Ambulancemedewerkers hebben het 22-jarige slachtoffer ter plekke nagekeken. Of een ruzie de aanleiding was van de overval, is vooralsnog onbekend. 

De politie meldt dat de verdachte een geldbedrag buit heeft gemaakt. Agenten zetten gisteren politiehonden in om de dader op te sporen. Dat leverde gisteren nog geen resultaat op, maar vanochtend kon de 21-jarige man in zijn woning in Ter Aar worden aangehouden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag