Volledig scherm
© Coolblue

Pakketjes van Coolblue per fiets bezorgd in Den Haag

Kijk niet raar op als je vandaag opeens je pakketje van Coolblue per fiets bezorgd krijgt. De webwinkel is vandaag begonnen met een pakketbezorgservice per fiets. Alleen in Den Haag en Eindhoven zijn de trappende bezorgers voorlopig in het straatbeeld te zien. 

Oke, een wasmachine of vaatwasser gaat niet op de rug van de fietsende bezorgers. Wel heeft Coolblue ervoor gekozen om alle kleine pakketjes via dat vervoersmiddel bij de bestellers af te leveren. ,,Dan gaat het om telefoons, laptops, tablets. Dat soort bestellingen'', aldus een woordvoerder. ,,De grotere witgoedbestellingen als wasmachines worden geleverd via onze bezorgservice CoolblueBezorgt en bezorgpartners.''

Den Haag heeft met Eindhoven hebben de primeur. ,,Sinds enkele maanden hebben we er een mooie winkel: de Coolblue XXL'', verklaart Sys voor de keuze van Den Haag. ,,Dit is onze grootste winkel.'' 'Trapje voor trapje' wordt dit de komende tijd uitgebreid naar alle grote steden in Nederland. 

Eén uur

De nieuwe webwinkel heeft voor deze manier van bezorgen gekozen, zodat klanten niet in een groot tijdsbestek thuis te hoeven zijn. Het tijdvak voor de fietsservice is één uur, in plaats van de hele dag bij bezorging per busje. Ook wordt een kwartier van tevoren een sms gestuurd waarin de exacte tijd van de bezorging staat aangegeven. 

,,En misschien wel het mooiste aan CoolblueFietst: het is groen'', aldus Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue. ,,En blauw natuurlijk. Heel blauw.''

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag