Volledig scherm
Dolby Cinema © Pathé

Pathé Scheveningen krijgt Dolby Cinema-zaal

Pathé Scheveningen krijgt als derde bioscoop van Nederland een Dolby Cinema-zaal. Vanaf de zomervakantie kunnen de bezoekers volgens Pathé een ‘ultieme, complete filmervaring met de spectaculaire beeld- en geluidstechnologie van Dolby Vision en Dolby Atmos’ krijgen.

Pathé Scheveningen is de derde bioscoop van Nederland, naast Pathé De Kuip en Pathé De Munt, die beschikt over een Dolby Cinema-zaal. In de zaal is een doek gespannen om de echo te verminderen en licht niet te laten weerkaatsen. Het doek beslaat de hele wand, de kleuren van het scherm zijn fel en het zijn geluid is kraakhelder. Het beeld is door deze technologie haarscherp. Ook plaatst Pathé luxe stoelen.

Volgens Pathé biedt Dolby Cinema je een sensationele bioscoopbeleving.  ,,Het combineert de krachtigste beeld- en geluidstechnologie met een innovatief design om van elk bioscoopbezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Met intense en levensechte beelden brengt Dolby Vision het verhaal tot leven. En met Dolby Atmos zit je volledig in de film met adembenemend realistische, bewegende audio die om je heen de hele zaal lijkt rond te reizen. In combinatie met een innovatief bioscoopdesign plaatst Dolby Cinema je midden in het verhaal en maakt het je bioscoopbezoek tot een ware belevenis.’’

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag