Peter Teunissen tussen 'zijn' vrouwen, waarmee hij de eerste trainer was die de KNVB-beker voor vrouwen wist te veroveren. De naam Celeritas staat ook als eerste gegraveerd in deze cup.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Teunissen tussen 'zijn' vrouwen, waarmee hij de eerste trainer was die de KNVB-beker voor vrouwen wist te veroveren. De naam Celeritas staat ook als eerste gegraveerd in deze cup. © Ron Jenner

Peter had verstand van voetbal en van vrouwen, won in 1981 allereerste KNVB-beker in het vrouwenvoetbal

van wieg tot graf,,Daar kan ik wel wat mee’’, zei Peter Teunissen toen hij een paar jonge vrouwen een balletje zag rondspelen. De meiden van Celeritas wonnen de eerste KNVB-beker ooit. Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van Peter Teunissen (11 september 1942 – 24 maart 2022).

  1. Stinkende haai op autodak en krokodil in de tuin: politie maakte door jaren heen jacht op wilde beesten
    PREMIUM
    plaats delict

    Stinkende haai op autodak en krokodil in de tuin: politie maakte door jaren heen jacht op wilde beesten

    De politie heeft in de afgelopen veertig jaar de handen vol aan het vangen van allerlei beesten. Van agressieve honden, zwanen, weggelopen katten tot opvallend veel slangen. In maart 1980 is er een kinderdrama aan de Van Hogendorp. Het konijn Pluisje is verscheurd in zijn hokje in de achtertuin. Er is alleen een hoopje witte vacht over. Voor de rubriek Plaats Delict beschrijft Hans Hemmes elke week een plek met een ‘bloederig’ verleden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag