Volledig scherm
PREMIUM
Chef Stefano Veneri (links) en chef de la maison Francesco Zani met een bord casoncelli alla bergamasca. © Frank jansen

Pieken en dalen bij Gran Tour in Italia, maar het ontbrak aan verfijning

Gouden pollepelGran Tour in Italia. De ontvangst en bediening zijn hier allerhartelijkst. Alle gastvrijheid ten spijt worden we er toch niet heel blij van. Voor deze prijs is er net te veel dat niet klopt.

Volledig scherm
Gevulde pasta. © Lengkeek Ellen

De witte brigade staat klaar om ons naar een tafeltje te brengen. Als de stoelen zijn aangeschoven, verschijnt daar ook de eigenaar voor een persoonlijk welkom. Hier ben je als gast gezien. Een fles Spa blauw en glazen goede verdecchio uit de Italiaanse Marche-streek staan vlot op tafel. Als welkom is er een amuse; een klein stukje huisgemaakt focacciabrood met wat pesto die naar verse munt smaakt. Ook een broodmandje volgt, waarbij de ober een klein beetje zachte olijfolie op een schaaltje schenkt.

Het restaurant oogt fris, met witte lambrisering, witte muren, witte stoelen en linnen servetten op tafel. Er is plek voor 45 gasten. Boven kan een groep van 20 mensen terecht voor een privédiner en buiten eet je nu onder druivenranken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag