Fitness-goeroe Arie Boomsma geeft in 2019 in Den Haag een workout aan vluchtelingen met een verblijfsvergunning in het oude ministerie van Sociale Zaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Fitness-goeroe Arie Boomsma geeft in 2019 in Den Haag een workout aan vluchtelingen met een verblijfsvergunning in het oude ministerie van Sociale Zaken. © Frank Jansen

Pittig migratiedebat voorspelt hete verkiezingsstrijd: ‘Geen vluchtelingen meer opvangen? Schandalig’

Vluchtelingen? Niet meer opvangen in de stad. Immigratie naar Den Haag? Zo veel mogelijk afremmen. Met dat pittige pleidooi trapten de rechtse oppositiepartijen Hart voor Den Haag en PVV vandaag in het stadhuis als het ware de campagne voor de Haagse gemeenteraadsverkiezingen van maart af.

  1. Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst
    PREMIUM
    Update

    Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst

    ADO-spits Thomas Verheydt zou de wedstrijd tegen Excelsior missen door zijn vijfde gele kaart die hij pakte in het duel met Helmond Sport (0-0). Al snel bleek dat de spits in Brabant niet zijn vijfde, maar zijn vierde kaart van het seizoen pakte en komende vrijdag in het topduel met de Rotterdammers ‘gewoon’ zou kunnen spelen. Maar nu blijkt dat de clubtopscorer van ADO alsnog is geschorst. Hoe zit dat precies?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag