Volledig scherm
Elias van Hees. © Nico Schouten

Politicus Elias van Hees op de bühne bij Den Haag Outdoor

De derde editie van Den Haag Outdoor vindt morgen op de velden van het Zuiderpark plaats. Op het succesvolle Haagse festival treden niet alleen dj’s uit binnen- en buitenland op, maar ook een zingende politicus doet zijn intrede. 

Op het festival zijn maar liefst vijf podia met zeer diverse muziekstijlen. Van Techno, house en urban tot aan disco en de Hollandse classics. Naast Freddy Moreira, John de Bever en Benny Rodrigues staat Haags politicus en tegenwoordig ook volkszanger Elias van Hees op de bühne. Het mag dan wel politiek reces zijn, Van Hees zit niet stil. Hij laat morgen ‘Het meisje van de bakker’ over de velden van het Zuiderpark klinken.

‘Het meisje van de bakker’ is het eerste nummer dat Hees uitbracht en dit werd direct goed ontvangen bij het publiek. Beluister en bekijk hieronder de videoclip. 

Hees krijgt gezelschap van een aantal grote namen als Partysquad, Jody Bernal, Outsiders en Het Feest Trio. In totaal treden er vijftig artiesten op in het Zuiderpark. Tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar via de website.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag