De politie is op zoek naar deze mannen.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar deze mannen. © Politie.nl

Politie geeft beelden vrij van portemonneedieven die oudere man beroofden in Haagse supermarkt

De politie heeft beelden vrijgegeven van twee mannen die eind november een oudere man hebben beroofd van zijn portemonnee. Dit gebeurde in een supermarkt aan de Alphons Diepenbrockhof in Den Haag.

De portemonnee werd op dinsdag 19 november rond 17.30 uur uit de jas van een het slachtoffer gevist. ,,Met een pinpas uit deze portemonnee wordt er later contactloos in een andere supermarkt in Den Haag mee betaald.”

Mensen die de verdachten herkennen worden opgeroepen om zich te melden bij de recherche. 

 1. Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bedden’
  PREMIUM

  Afdelingen van Bronovo worden niet heropend: ‘Leidt niet tot meer IC-bed­den’

  Met een even onverwacht als opvallend statement mengt waarnemend burgemeester Remkes van Den Haag zich in de discussie over de sluiting van het Bronovoziekenhuis. Nu alleen al een kleine 200 mensen met het coronavirus in het ziekenhuis zijn opgenomen, afkomstig uit de hofstad en omliggende gemeenten, vindt Remkes het géén goed idee om de intensive care van het ziekenhuis in Benoordenhout te heropenen.
 2. Vakantieparken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een appartement driehoog’
  PREMIUM

  Vakantie­par­ken blijven gewoon open: ‘Beter in een chalet nu dan in een apparte­ment driehoog’

  Terwijl elders in het land vakantieparken en campings op slot zijn gegaan, kun je in Den Haag en omliggende gemeenten nog gewoon een vakantiehuisje boeken. Restaurants, zwembaden en andere voorzieningen op de parken zijn wel gesloten, maar chaletjes zijn nog steeds verkrijgbaar. Er zijn minder gasten vanwege het coronavirus, maar de parken zijn niet leeg. ,,De gasten komen vooral voor de rust.’’ Hoe verantwoord is dat?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag