Volledig scherm
© Regio 15

Politie haalt met getrokken pistolen vier personen uit auto in Spoorwijk

De politie heeft vanavond vier personen in de Haagse Spoorwijk aangehouden omdat ze mogelijk wapens bij zich hadden. De auto van het viertal werd door de politie klemgereden, waarna agenten met getrokken pistolen het voertuig benaderden.

De politie kwam af op een melding van twee groepen die ruzie met elkaar hadden. De verdachten zouden gezien zijn met een vuurwapen en reden rond in een Volkswagen Golf. Agenten die naar de melding toesnelden, kwamen de Golf tegen in de Lidewijdestraat. 

Middels een zogeheten ‘uitpraatprocedure’ werden de verdachten gemaand om de auto te verlaten met hun handen omhoog. Volgens een woordvoerder van de politie werden er in eerste instantie geen vuurwapens aangetroffen bij de arrestatie van de verdachten.

De Golf is in beslag genomen en er wordt onderzocht of er wapens in de auto liggen.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Liefdesmakelaar Manon koppelt mensen aan huizen en aan elkaar: ‘Gewoon weer lekker offline daten’
    Play

    Liefdesma­ke­laar Manon koppelt mensen aan huizen en aan elkaar: ‘Gewoon weer lekker offline daten’

    Als je een huis aan nieuwe eigenaren kan koppelen, kan je ook liefdespartners bij elkaar brengen. Dat denkt althans de Haagse Manon Balkenende (27) van Daten doe je zo. De vrouw die in het dagelijks leven makelaar is, hoopt een ware cupido te worden. ,,Het idee is dat mensen van het online daten afgaan en dat iedereen elkaar weer ‘offline’ gaat ontmoeten.” Om dit te realiseren organiseert Manon verschillende evenementen voor verschillende leeftijdscategorieën. Inschrijven kan via: Datendoejezo.nl

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag