Volledig scherm
2008-06-16 00:00:00 VENETIE - Speelautomaten in een casino aan boord van een cruiseschip. ANP PHOTO XTRA KOEN SUYK © anp

Politie neemt acht illegale gokautomaten in beslag

Bij een actie van de politie en de Kansspelautoriteit zijn gisteren in Den Haag acht illegale speelautomaten in beslag genomen. In de speelautomaten zat een bedrag van in totaal 1326 euro.

In de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk werden in totaal tien cafés, shishalounges en koffiehuizen bezocht. Op zeven locaties bleken acht speelautomaten niet aan de wettelijke bepalingen te voldoen. Tegen de ondernemers bij wie de in beslag genomen speelautomaten stonden, maakt de politie proces-verbaal op. 

Illegale vreemdeling

De agenten troffen bij de acties ook enkele bolletjes harddrugs aan. Verschillende aanwezigen die softdrugs op zak hadden, deden daar vrijwillig afstand van. 

In een van de horecagelegenheden arresteerde de politie een illegale vreemdeling. De politie onderzoekt tevens een bezoeker die 1950 euro op zak had. Hij kon geen passende verklaring geven over de herkomst van het geld. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Beveiligingsbranche snakt naar nieuwe mensen: ‘Het is geen superleven, maar het biedt wel kansen’
    PREMIUM
    VIDEO

    Beveili­gings­bran­che snakt naar nieuwe mensen: ‘Het is geen superleven, maar het biedt wel kansen’

    De beveiligingsbranche krijgt het steeds drukker. Vooral nu de politie steeds minder toekomt aan het beveiligen van evenementen en veiligheid steeds belangrijker wordt. Bedrijven zijn dan ook naarstig op zoek naar nieuw personeel. Maar dat blijkt niet zo makkelijk, want er worden tegenwoordig andere vaardigheden verwacht van potentiële kandidaten. ,,We zijn nu vooral gastheer- en vrouw.’’

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag