Volledig scherm
Grote politie-inzet in de Tesselsestraat na verontrustende melding © Regio15

Politie zoekt met man en macht naar beller in nood, ook omwonenden schieten te hulp

De politie kreeg gisteravond een verontrustend telefoontje van een Duindorper. De melder gaf bij de politie aan zich in een noodsituatie te bevinden, maar halverwege het gesprek bleef het ineens stil aan de andere kant van de lijn. Een grootschalige zoekactie volgde. 

De Duindorper die vermoedelijk in de omgeving van de Tesselsestraat of het Tesselseplein woont, had 112 gebeld in verband met een noodsituatie. Voordat duidelijk werd waar de persoon zich precies bevond, werd het stil aan de lijn. De verbinding zou wel in stand zijn gebleven. De politie vermoedde dat de persoon aan de andere kant van de lijn onwel was geworden. 

De melder zou wel de straat of omgeving hebben genoemd en daarom wist de politie waar ze ongeveer moesten zoeken. Om er achter te komen waar de persoon was reden zij, met de telefoonverbinding nog aan, naar de straat en luisterden via de telefoon wanneer het geluid luider werd. 

Niet gevonden

Agenten belden bij verschillende woningen in de straat aan en ook de omwonenden hielpen mee met zoeken. Toch kon de verblijfplaats van de melder gisteravond niet worden achterhaald. Inmiddels denkt de politie te weten om wie het gaat, maar doet nog onderzoek naar de kwestie. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag