PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh.
Volledig scherm
PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh. © Frank Jansen

Rabins revanche: buitenbeentje is plots lieveling van PvdA-top

Zijn plannen worden overgenomen in het partijprogramma, Asscher en Samsom prijzen hem de hemel in. Rabin Baldewsingh is ineens een model-PvdA'er.

 1. Is Scheveningen écht zo duur in vergelijking met andere badplaatsen?
  PREMIUM
  Vraag bij het nieuws

  Is Schevenin­gen écht zo duur in vergelij­king met andere badplaat­sen?

  De topdrukte in Scheveningen tijdens dit tropische weekend is vrij uitzonderlijk deze zomer. Op een paar drukke dagen na, is het er dit jaar relatief rustig, merken ondernemers, strandgangers en omwonenden. De grootste en bekendste badplaats van Nederland zou minder vakantiegangers en dagjesmensen trekken dan voorheen. Volgens bezoekers en de vele reagerende lezers op een eerder artikel daarover zou het vooral liggen aan de hoge prijzen bij de horecatenten en voor parkeren. Maar is Scheveningen echt zo veel duurder dan andere badplaatsen?
 2. Zeven handhavers ernstig mishandeld bij aanhouding in Zoetermeer: ‘Ze moesten de noodknop gebruiken’
  Update

  Zeven handhavers ernstig mishandeld bij aanhouding in Zoetermeer: ‘Ze moesten de noodknop gebruiken’

  Zeven handhavers zijn vrijdagnacht ernstig gewond geraakt bij een aanhouding in Zoetermeer. Ze zouden na een korte achtervolging door zo’n vijftien mensen zijn belaagd en mishandeld. De gemeente Zoetermeer heeft het over ‘ernstig geweld’ tegen de handhavers, die onder meer een gebroken arm, hoofdletsel, bulten en blauwe plekken opliepen. Vier personen zijn aangehouden.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag