Volledig scherm
PREMIUM
Italiaanse taferelen in het drukke en gezellige restaurant. © Frank jansen

Restaurant Vincenzo's Osteria is leuk, lekker en betaalbaar

Gouden PollepelZe gingen toch weer voor een ander concept. Logisch wel met al een pizzazaak even verderop. Bovendien handig voor de inkoop en heel fijn voor ons. Want wat een fijne en lekkere zaak!

Het verloop kan snel gaan in de horeca. Op de plek van de Fish Shack kwam het visrestaurant de Groene Parel en nu, een paar maanden later, gaan we op diezelfde locatie aan tafel bij Vincenzo's Osteria van dezelfde eigenaren. We kennen Vincenzo van de goede pizzeria even verderop. Met dat lekkers in gedachten verkneukelen we ons extra op die heerlijke Italiaanse keuken, die met zijn eenvoudige gerechten zo geweldig goed kan zijn.

Denk bij Vincenzo's Osteria niet aan een clichématige Italiaanse zaak met zendingsdrang en theatrale obers. De sfeer is er relaxed, de service goed en vlot. Er zijn veel kleine tafeltjes, houten stoelen, betonvloer, azuurblauwe tegels en achterin een open keuken.

  1. Hoogzwangere Nadrien aangereden bij mogelijke straatrace: ‘Mijn vrouw riep: ik ga de baby verliezen!’
    Video

    Hoogzwange­re Nadrien aangereden bij mogelijke straatrace: ‘Mijn vrouw riep: ik ga de baby verliezen!’

    Een harde klap en een oorverdovend geschreeuw klonk gisteravond rond 21.15 uur aan de Stationsweg in Den Haag. De 22-jarige Noureddine el Allaoui is op dat moment aan het werk bij de bakkerij op de hoek. Hij rent naar buiten, waar hij zijn hoogzwangere vrouw aantreft naast haar verbrijzelde scooter. ,,De automobilist reed veel te hard. Hij deed mogelijk mee aan een straatrace.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag