Richard de Mos over de dagen na de inval door de Rijksrecherche: ,,Ik dacht: ik doe mezelf wat aan. Politiek is mijn leven, hè.”
Volledig scherm
Richard de Mos over de dagen na de inval door de Rijksrecherche: ,,Ik dacht: ik doe mezelf wat aan. Politiek is mijn leven, hè.” © Pim Ras Fotografie

Richard de Mos: ‘Als dat niet mag, dan kunnen ze bij iedere wethouder binnenvallen’

Richard de Mos gelooft heilig dat hij nog een toekomst heeft in de politiek, ondanks de corruptieaffaire die zijn partij gijzelt. ,,We knokken ons terug. En als ik straks de blokkade ben voor andere partijen, dan hoef ik geen wethouder te worden.”

 1. Aziatische worstellegende verrast Haagse vechtschool met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’
  PREMIUM

  Aziatische worstelle­gen­de verrast Haagse vecht­school met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’

  Liefhebbers van vechtsport konden zaterdag in Den Haag hun ogen amper geloven. In een zaal vol leergierige enthousiastelingen verzorgde de Iraanse worstellegende Alireza Heidari (46) een seminar. Bij het Haagse Martial Arts Center waren ze in extase dat ze de ‘Lionel Messi of Cristiano Ronaldo’ van het worstelen mochten ontvangen. ,,Het is amper te omschrijven wat een eer het is dat deze man vandaag bij ons is.”
 2. ‘Een ongeboren kind zogenaamd beschermen maar wel alle wapens toelaten die er maar bestaan’
  PREMIUM
  column

  ‘Een ongeboren kind zogenaamd beschermen maar wel alle wapens toelaten die er maar bestaan’

  ‘Mijn dochter vroeg gisteren aan mij: ‘Hoe denk je over abortus?’ Ik zeg: ‘Vraag maar aan je zus.’ Ze zegt: ‘Maar ik heb helemaal geen zus.’ Ik zeg: ‘Precies.’ Gerard de Gleuvenglijder is er duidelijk over. ‘De vrouw beslist. Dat besluit in Amerika is genomen door mensen zonder baarmoeder.’ ‘Ik ben ook voor abortus’, zegt Schele Joop, terwijl hij de dooier van zijn ei doorprikt.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag