Overlast van rijles auto's in onder andere de George Washingtonlaan. Wethouder Björn Lugthart kwam een kijkje nemen en om in gesprek te gaan met buurtbewoners.
Volledig scherm
PREMIUM
Overlast van rijles auto's in onder andere de George Washingtonlaan. Wethouder Björn Lugthart kwam een kijkje nemen en om in gesprek te gaan met buurtbewoners. © Frank Jansen

Rijswijkse buurt wordt gek van lesauto’s die er oefenen: ‘Ideaal voor bochtje achteruit’

reageerBewoners van de presidentenbuurt in Rijswijk leven in de ideale omgeving om te leren autorijden. Lesauto’s rijden er af en aan voor het bochtje achteruit en inparkeren. Fijn voor de rijscholen en hun leerlingen. ‘Niet voor ons’, vinden de bewoners.

17 reacties

 • Cornelis van den Blink

  4 weken geleden
  Weet je wat erg is ? , in een straat wonen met 5 coffeeshops die geen koffie verkopen. File van hier vandaan tot Tokio, das pas erg.
 • Evert Meyer

  4 weken geleden
  Zo typisch Nederland! We willen allemaal van alles. Alleen het liefst niet voor eigen deur. Bij een ander is dan weer prima.. (Woningbouw, zonnepanelen, windmolens etc. etc.)
 • jo boer

  4 weken geleden
  Weet je wat pas erg is, al die jonge ouders die hun kroost met de auto naar d eopvang of school brengen. Je zou bij zo'n school in de buurt wonen. 2x per dag of meer zelfs zo druk dat je als buurtbewoner je eigen straat niet in kunt.
 • Mandy van Dijken

  4 weken geleden
  Als je wilt oefenen, pak dan lekker Zandvoort ga daar oefenen met je lesauto. Is gelijk het probleem opgelost.
 • Lurkin

  4 weken geleden
  Totdat de kinderen van deze klagers rijlessen krijgen. Dan staan ze te filmen en trots de beelden te delen op social media

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Derde nacht op rij brandstichtingen in Haagse Bloemenbuurt
  Play

  Derde nacht op rij brandstich­tin­gen in Haagse Bloemen­buurt

 2. Di-rect sluit vanuit Madurodam Bevrijdingsfestival af
  Play

  Di-rect sluit vanuit Madurodam Bevrij­dings­fes­ti­val af

Den Haag