Volledig scherm
adhc terrassentest; terras de waterkant in het westbroekpark foto robert van stuyvenberg c. 2011 © robert van stuyvenberg

Roeiboten verhuren en theeschenken? Restaurant De Waterkant in Westbroekpark staat te koop

Restaurant De Waterkant in het Haagse Westbroekpark staat ter overname aangeboden. De eigenaresse, die de horecagelegenheid al 23 jaar lang in handen heeft, vindt het tijd om het stokje door te geven aan iemand anders.

Het theehuis zit middenin het groen van het Westbroekpark in Scheveningen. Naast een hapje en een drankje nuttigen, kunnen bezoekers er ook een roeibootje huren om over het water door het park te gaan.

De theeschenkerij én de roeibootverhuur staan te koop. Voor hoeveel is niet bekend. Op de website van de makelaar staat te lezen: ‘Een unieke kans! Idyllisch gelegen midden in de natuur, maar toch in de stad. Een heerlijke plek voor lunch, borrel, diner, high tea. Een oase om even tot rust te komen, bekend om de ongedwongen, relaxte sfeer.’ De vraagprijs voor exploitatie is op aanvraag.

Eigen terrein

De Waterkant heeft een terrein van maar liefst 532 vierkante meter waarbij een grasmat, het theehuis en een bunker horen. Verder zijn er negen roeiboten en is er een varend terras. Ook rondvaartboten die door Den Haag varen komen langs deze plek.

Volledig scherm
bunker-expositie 'wildgroei' bij 'de waterkant' in het Westbroekpark te Den Haag. Het werk wat er te zien is hebben de kunstenaars Annelinde de Jong en Marieke van Diepen op en voor de lokatie gemaakt. De bunker is vochtig koud en donker. De werken die er te zien zijn gaan over het verlangen om buiten de muren van de bunker te willen treden op het moment dat je daar zou moeten wonen. FOTO: PR - 3192383.jpg

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag