Ruige zee en extreme hitte: Slats en Wiedmer roeien in recordtijd Atlantische Oceaan over: ‘Loodzwaar’

VideoBijna wankelend stapte Mark Slats de kant op. Na 32 dagen en 22 uur en 13 minuten roeien kwamen de Wassenaarse roeier en zijn maat Kai Wiedmer uit Rotterdam vanochtend eindelijk aan in Antigua, in de Caribische zee. Ondanks de coronacrisis deden ze mee aan de Talisker Whisky Atlantic Challenge, waarvoor ze met een roeiboot de Atlantische Oceaan over moesten steken. 

 1. Geweldsorgie met carnaval Vlijmen: OM wil Haagse vader en zonen de gevangenis in

  Geweldsor­gie met carnaval Vlijmen: OM wil Haagse vader en zonen de gevangenis in

  ,,Het is een wonder dat geen van de slachtoffers is overleden of ernstig hersenletsel heeft opgelopen. Dit was geen ordinair cafégevecht meer, maar een ongekende geweldsexplosie.” De Bossche officier van justitie Matthijs van Dam had woensdagmiddag geen goed woord over voor de Haagse vader en zijn twee zonen die vorig jaar met carnaval door het lint gingen in cafetaria ‘t Akkertje. Het Openbaar Ministerie wil dat ze alle drie de gevangenis ingaan.
 2. Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’
  PREMIUM

  Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’

  Producten die niet of kapot worden geleverd, het achterblijven van terugbetalingen en een klantenservice die van de aardbodem verdwenen lijkt. Het regent al weken honderden klachten over Ikea. Het woonwarenhuis herkent de geschetste situatie en wijst naar de ‘ongekend hoge vraag naar producten’. ,,De huidige coronasituatie vraagt ongekend veel van onze operatie en brengt grote uitdagingen met zich mee”, meldt een woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Bouwvakker treft hennepkwekerij aan in garagebox Zaanstraat
  Play

  Bouwvakker treft hennepkwe­ke­rij aan in garagebox Zaanstraat

 2. Bewoner uit huis gered bij woningbrand Meppelweg, zwaargewond naar ziekenhuis
  Play

  Bewoner uit huis gered bij woning­brand Meppelweg, zwaarge­wond naar ziekenhuis

Den Haag