Johan van Doorn, shopping center manager van de nieuwe Westfield The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Met veel ervaring bij V&D en voormalig centrummanager van het Stadshart van Zoetermeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan van Doorn, shopping center manager van de nieuwe Westfield The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Met veel ervaring bij V&D en voormalig centrummanager van het Stadshart van Zoetermeer. © Frank Jansen

Run op eerste Mall van Nederland boven verwachting: ‘Gelijk gelukt nieuw jong publiek te trekken’

De Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam bij Den Haag krijgt sinds de opening anderhalve maand geleden ‘boven verwachting’ veel bezoekers. Dat is soms worstelen met de coronaregels en volle aanvoerwegen. ‘Het is gelijk gelukt jong publiek aan te trekken’.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Wandelen door een levend prentenboek in Haagse voorstelling
  Play

  Wandelen door een levend prenten­boek in Haagse voorstel­ling

 2. Politie valt illegaal feest binnen in Den Haag
  Play

  Politie valt illegaal feest binnen in Den Haag

Den Haag