,,Wij hebben het liever zo’’, zeggen Daisy (l) en Jennifer.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Wij hebben het liever zo’’, zeggen Daisy (l) en Jennifer. © AD

Rustiger dan ooit in Nederlands grootste badplaats: ‘We wachten hele zomer op klapper, maar die blijft uit’

Ondanks het prachtige zomerweer is het opvallend rustig in Scheveningen. Sterker nog: zelden is het in de zomer zo leeg geweest op het strand van de grootste en bekendste badplaats van Nederland. ,,Alles is ook zo duur.’’

198 reacties

 • B Hanssen

  2 maanden geleden
  De ondernemers hebben het zelf verkloot door alles 1 op 1 door te rekenen aan de klant zonder oog te hebben voor de gevolgen. Dat is het ondernemersrisico, oftewel verkeerd gegokt;)
 • Sies Jansen

  2 maanden geleden
  Hoef je geen onderzoek naar te houden, met je gezinnetje wil je toch niet daar zijn tussen de criminaliteit en dat voor die woekerprijzen
 • Sander Brouwer

  2 maanden geleden
  Tja in Scheveningen zou je niet gevonden willen worden 🤣
 • Henry Ebbers

  2 maanden geleden
  Dit is het resultaat van idioten fie snel rijk willen worden. Criminelen zoals ons kabinet die niets met Scheveningen of NL hebben, maar alleen aan zakken vullen denken. Ook de schuld van de linkse gemeenteraad die dit goedkeuren. Ik heb er geen problemen mee, ik woon ver van de kust en ga echt niet dat smerige water in. Dan heb ik het thuis veel beter voor elkaar.
 • Jeroen Pal

  2 maanden geleden
  Scheveningen was ooit een prachtige badplaats maar is door de heer Zwolsman volledig verkracht puur uit winstbejag. De nalatenschap van deze meneer voor Scheveningen bestaat vooral uit wanstaltige betonnen zielloze bouwsels met de deprimerende uitstraling van oostblokflats. Deze meneer heeft het hart uit Scheveningen gesloopt, alle allure die er was de nek omgedraaid en vervangen door zielloosheid. En daar moet je dan als toerist een vermogen voor betalen?

In samenwerking met indebuurt Den Haag