Volledig scherm
© anp

Scheidsrechter door TAC'90 beschuldigd van bedreiging

De Haagse voetbalclub TAC'90 heeft aangifte gedaan van bedreiging tegen de scheidsrechter die anderhalve week de in ruziesfeer geëindigde thuiswedstrijd tegen Alphense Boys floot. De scheidsrechter deed afgelopen week al aangifte tegen de spelers van TAC'90 wegens mishandeling.

Scheidsrechter Mohammed uit Eemnes floot anderhalve week geleden uitwedstrijd van Alphense Boys bij TAC'90 die een grimmig slot kreeg toen de scheidsrechter werd belaagd.

De leidsman floot in blessuretijd af bij 2-3, maar de emoties liepen al eerder hoog op na een afgekeurd doelpunt van TAC'90. Mohammed deelde tijdens de wedstrijd drie rode kaarten uit aan de thuisclub, waaronder een aan de trainer.

Tuchtcommissie
Bij het verlaten van het veld zou Mohammed enkele rake klappen hebben gekregen en moest onder politiebegeleiding het complex verlaten. Hij deed aangifte van mishandeling. De politie hield twee Hagenaars aan na de wedstrijd.

De tuchtcommissie van de KNVB behandelt morgen de strafzaak tegen TAC'90.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag