Maurice Groen fietst elke dag vanuit Rijswijk naar zijn werk bij Fitness & Health Club Delft. ,,Alleen als het echt hard regent, wil ik nog wel eens de auto pakken."
Volledig scherm
PREMIUM
Maurice Groen fietst elke dag vanuit Rijswijk naar zijn werk bij Fitness & Health Club Delft. ,,Alleen als het echt hard regent, wil ik nog wel eens de auto pakken." © Karl Flieger

Scheveningse fitness instructeur Maurice Groen: ‘Die instelbare vering is erg handig’

Hij komt uit Scheveningen, woont in Rijswijk en werkt in Delft. Maurice Groen (51) legt als instructeur bij Fitness & Health Club Delft dagelijks mensen uit hoe belangrijk bewegen is. En hoe leuk. Wij spraken hem voor de rubriek Op Die Fiets.

 1. Agenten handelen razendsnel bij babyreanimatie: ‘Het werk is zoveel meer dan alleen maar bonnen schrijven’
  PREMIUM

  Agenten handelen razendsnel bij babyreani­ma­tie: ‘Het werk is zoveel meer dan alleen maar bonnen schrijven’

  Wat begon als een rustige nachtdienst voor de politie van Basisteam Rijswijk kreeg vorige week al snel een heel andere wending. Een van de agenten deelde het aangrijpende verhaal op Facebook om iedereen te bedanken voor de samenwerking. ,,Daarnaast wil ik ook stiekem gebruik maken van dit moment om te laten zien dat politiewerk zoveel meer is dan ‘alleen maar bonnen schrijven’.”
 2. Bewoners vrezen dat megadrukke Noordweg vergeten wordt: ‘Pak deze weg nu eens volledig aan’
  PREMIUM

  Bewoners vrezen dat megadrukke Noordweg vergeten wordt: ‘Pak deze weg nu eens volledig aan’

  De Noordweg tussen Wateringen en Den Haag is druk. Heel druk, met auto’s vooral. En dat wordt alleen maar erger als er over een paar jaar in Wateringen-noord zevenhonderd huizen bij komen. En ook Den Haag bouwt stevig door, net over de grens. De Noordweg is bovendien ernstig gedateerd, dus nu is de uitgelezen kans om die aan te pakken, stellen bewoners. ,,Er staat elke dag een file voor de deur.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag